HUOM!! 29.11.2017 alkaen VASCPL ja VPKYn alaiset kilpailut löydät vFCIn kisakalenterista!

Tervetuloa virtuaalisten paimenkoirakokeiden sivulle!

Sivulta löytää vanhat tutut virtuaalikoirien paimennusliitot: virtuaalisen ASCA-paimennusliiton ja virtuaalisen paimenkoirayhdistyksen.

Virtuaalinen Paimenkoirayhdistys on vuodesta 2004 saakka toiminut yhdistys, jonka tarkoitus on lisätä virtuaalisten paimennuskilpailujen määrää. Liiton perusidea on tarjota kaikille mahdollisuus järjestää paimennuskilpailuja. Kilpailut ovat suunnattuja paimensukuisille ja paimennusviettisille koirille.

Virtuaalinen ASCA:n (australian shepherd club of America) paimennusliitto on perustettu vuodenvaihteessa 2013. Lajin tarkoitus ei ole kilpailla nykyisen paimennuksen kanssa, vaan ASCA-paimennuskokeet ovat ensisijaisesti tarkoitettu niille roduille, jotka palvelevat vielä tänäkin päivänä alkuperäisessä työtehtävässään. Tämän lisäksi ASCA-paimennus on australianpaimenkoirien rodunomainen koe.

Virtuaaliseen paimennukseen, liittojen toimintaan, sääntöihin ym. vastaaviin aiheisiin liittyen voi esittää kysymyksiä ja erilaisia ideoita/parannusehdotuksia ottamalla yhteyttä ylläpitäjään sähköpostilla. Otan mielelläni vastaan kaikkea palautetta liittojen toiminnasta ja sen parantamisesta, minkä perusteella pyrimme kehittämään liittoja toiveidenne mukaisesti!

Liiton ylläpitäjänä toimii Juinttu
paimenkoirayhdistys @ gmail.com

virtuaalinen australianpaimenkoirayhdistys
virtuaalinen belgianpaimenkoirayhdistys
virtuaalinen bordercollieyhdistys
virtuaalinen saksanpaimenkoiraliitto
virtuaalinen valkoinenpaimenkoirayhdistys