Tämä on virtuaalikenneli.        This is a virtual kennel.

Tervetuloa Irlannin sateisille nummille!

virtuaalikenneli | a sim-game kennel

Pennyroyal on vuoden 2017 poliisikoirakasvattaja!
Pennyroyal Kindred Spirit vRPOKM-16 & vRPOKM-17
Pennyroyal Try Hard vASCd-17
Pennyroyal Tick-Tack-Toe vASCd-17
Pennyroyal Party By Myself vASCd-17

Kenties olet huomannut saapuneesi keskelle sateisia nummia, eteläiseen Irlantiin. Kennelimme sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Waterfordista lounaaseen.

Pennyroyal on syntynyt intohimosta ja palavasta rakkaudesta kahteen viehättävään ja älykkääseen paimenkoirarotuun: australianpaimenkoiriin ja bordercollieihin. Kenneliltä historiaa löytyy jo vuosista 2009-2010, mutta itse Pennyroyal aloitti toimintansa vasta kesäkuun 2012 loppupuolella.

Bordercollieita minulla on ollut melkein aina. Jos ei ole ollut, niin olen niitä salaa kuolannut. Ennen Pennyroyalin perustamista olen ehtinyt omistaa useita erilaisia bordercollieita, näyttölinjaisista käyttölinjaisiin. Kuitenkin myöhemmin on koirani ja kasvatustyöni painottunut lähinnä käyttölinjaisiin bordercollieihin.

Australianpaimenkoiria minulla oli alkuun erillisessä kennelissä, Junkytimessa. Kuitenkin päätin yhdistää Junkytimen Pennyroyaliin, sen oltua pystyssä vasta noin vuoden. Kuin myös bordercollieissa, australianpaimenkoirissa myös linjani painottuu sinne työkäyttöön sopivampiin, käyttölinjaisiin australianpaimenkoiriin.

Kennelimme yhteydessä meillä on viitisenkymmentä galway-lammasta, sekä kymmenisen holstein-nautaa, jotka pitävät huolen ettei koirilta lopu tekeminen kesken. Lähistöllä sijaitsee myös kaksi muuta lammas- ja karjatilaa, joille olenkin sijoittanut osan koiristani työskentelemään. Olisihan noin suurta koiralaumaa järjetöntä pitää yksin itsellään.

Paimennus on meillä ehdoton pääpainotus koirilla, josta koiramme poikkeuksetta kisaavat valioksi saakka. Australianpaimenkoirilla myös pidän ASCA-paimennustuloksia tärkeinä ja pyrkimyksenä on ennen pentuetta saada vähintään toinen vanhemmista ASCA-paimennusvalioksi. Paimentamisen lisäksi harrastamme aktiivisesti myös tottelevaisuuskokeita, agilityä, palveluskoirakokeita, sekä koirakohtaisesti myös mm. vesipelastusta, pelastuskoirakokeita ja poliisikoirakokeita.

Kuten todettua, tavoitteenamme on kasvattaa puhtaasti työlinjaisia bordercollieita, joilla on terveen liioittelematon rakenne, sekä kunnolla luonnetta niin paimennukseen kuin muihinkin harrastuksiin. Kasvattimme eivät myöskään koskaan lähde pelkiksi show-/kotikoiriksi, vaan pyrin etsimään niille kodit muilta lammas-/karjatiloilta, tai ainakin aktiivisilta, rodusta kiinnotuneilta ihmisiltä.

Juinttu

email

Kuvaluvat / Pictures I have permission to use.

Yhdysvaltojen voittaja 2017 RYP1 BIS3
vPVA BH TK3 HK2 RH-FL A vHPOK1 vUSAW-17 OTDcds
bordercollienarttu Pennyroyal Look Out!

kennel Bordermania
kennel Deabei
Ivana Ružicková (collie-smooth.com)
kennel Elaeth
kennel Beautiful Day's Border Collies
kennel Dalheath
kennel Camilland's
kennel Thiwahe
kennel Round Robin
kennel Do It Freestyle
kennel Mawlch
kennel Ashegri's
kennel Legendary Stardust Border Collies© Pennyroyal 2010 - 2017
layout materials by Juinttu, Yasuki Omori & Vasile Hurgis